Finn drømmehytta! Se våre populære hyttefelt

Lukk øynene og tenk på hele opplevelsen rundt en hyttetur med dine kjære. Dere setter dere i bilen, spenner på belter og skrur på musikkanlegget. De kjente sangene får alle til å synge med, og vipps; turen er i gang. Hvor vil du helst at bilen skal stoppe – kanskje på et av våre populære hyttefelt?

BUEN 2560px 2021 4509

Er det de majestetiske fjellene som ligger i sikk-sakk utover det store land som frister? Eller er du typen som får roen av skog og stille vann, med lyden av en hakkespett i det fjerne?

Selve hyttelykken kan nytes av familien i generasjoner, det er en investering som gir tilbake tur etter tur, i alle årstider. Det store spørsmålet er: Hvilket hyttefelt passer for deg?

Breibuktlia – et ideelt fristed ved vannet

Dere er framme! Deilig å komme seg ut og strekke litt på beina. Det første som slår deg er den umiskjennelige duften fra havet. Det kommer en bris inn over bukta, som treffer deg rett i fleisen. Du har savnet den siden forrige helg.

Breibuktlia i Risør

Det populære hyttefeltet ved sjøen i Breibuktlia er en skikkelig sørlandsperle, rett ved populære Risør – med alle aktiviteter som hører med. Selve hyttene er designet i ett med naturen, og har en planløsning som er skapt for sosiale stunder og ro. Så om scenariet med eget fristed ved vannet frister mest, bør du sjekke ut hyttefeltet Breibuktlia.

Spise is på hytta i Risør

Sanderstølen – med fjell så langt du ser

Dere kjører inn på gårdsplassen, og før du skal ta av beltet for å bære inn bagasjen, ser du en liten regnbue av snøfnugg som reflekterer solen. Det er noe med å komme inn på hytta og fyre opp i peisen som sakte, men sikkert varmer opp, og lager vakker musikk av tørr, brennende ved før middagen samler gjengen ved spisebordet.

Fyr i peisen på hytta på Sanderstølen

Hyttelykken på Sanderstølen er enkelt å komme seg til – sentralt på Golsfjellet i Valdres. Der er det utallige fjell og skisentre og langrennsløyper i nærheten, som også kan brukes som sykkelstier utenfor skisesongen. Selve hyttene på fjellet i Sanderstølen er lune og tradisjonelle, men fortsatt moderne med store vinduer og en deilig uteplass i solveggen med vakker utsikt.

Hytte på Sanderstølen

Branäs - fartsfylt hyttefelt

Har du hørt om skisenteret som ble kåret til det beste skisenteret for familier 13 ganger på rad? Senteret ligger rett ved det populære hyttefeltet vårt i Branäs i Sverige – ca. 100 km øst for Trysil. Der er det løyper for små og store, for nybegynnere og de erfarne. Om dere vil gjøre andre aktiviteter er det mulighet for hundekjøring, isfiske og snøscootersafari, for å nevne noe. Det er mye skog i området, som er perfekt for turer i marka og soppsanking på høsten. Selve hyttene er klassiske og varierte – se hvilken hytte du liker best her.

Hytte i Branäs

Se litt rundt på de forskjellige lenkene i artikkelen, hvor du kan lese mer om de populære hyttefeltene våre – både ved sjøen og på fjellet. Det som er felles for alle hytteområdene er at de er nøkkelklare, med høy standard og gir deg alltid følelsen av ro og fred.