Realiser drømmen om hytte på fjellet: Dette er Sanderstølen

Gjør drømmen om hytte på fjellet til virkelighet og la hyttelykke bli en livsstil. Bli inspirert av vakre Sanderstølen og finn din drømmehytte på fjellet.

IMG 8789 Edit

Valdres er kjent for sin fantastiske natur og storslåtte fjellandskap. Og ved å ha hytte på Sanderstølen vil du få en unik mulighet til å oppleve alt dette på nært hold. Den friske fjelluften, den vidstrakte utsikten og det rolige miljøet gir en avslappende atmosfære – perfekt for hyttelykke med hele familien.

Hytte på fjellet med fantastisk beliggenhet

Med sin flotte beliggenhet i Valdres, sentralt på Golsfjellet, er Sanderstølen et nært høyfjell med kort avstand til de fleste steder av Østlandet. Ikke minst finner du populære alpindestinasjoner i nærheten, som Hemsedal, Valdres Alpinsenter Aurdal og Golsfjellet Alpinsenter.

Sanderstølen

Langrenn på Sanderstølen

Sanderstølen kan også tilby utallige turmuligheter rett utenfor hyttedøren. Ta deg en skitur i lysløypa, eller prøv en av rutene til Sanderstølen Hotell. Området kan tilby nærmere 300 km oppkjørte løyper.

Uansett om du er en erfaren langrennsløper eller nybegynner, kan du finne et løypealternativ som passer. Det omfattende løypenettverket gir både store og små muligheter til å utforske vakre omgivelser og nyte skikjøringen i terreng som passer deres preferanser.

Sykkel på Sanderstølen

Sanderstølen byr på høye fjell og dype daler ­– og alt imellom. Perfekt for den ivrige sykkelentusiasten! Her finner du mange fine ruter på 40-70 km, ideelt for utforsking av området. Prøv for eksempel turen opp til Nystølsfjellet og bli belønnet med en fantastisk utsikt fra toppen.

Men ikke la deg skremme, det finnes turer for alle ferdighetsnivåer. Med milevis av godt merkede sykkelveier i alle kategorier, må dette være et av Norges beste områder for fjellsykling.

Finn tomt og hytte som dekker dine behov

Sanderstølen gir deg friheten til å skreddersy hytteopplevelsen med varierte tomtevalg og hyttemodeller som reflekterer din stil og behov. Skap ditt personlige fristed i fjellene og nyt hyttelykken på Sanderstølen med nøkkelferdig hytte.

Sanderstølen - hytte på fjellet

Med kombinasjonen av beliggenhet, kvalitet og konkurransedyktige priser, så da er spørsmålet om dette er Norges beste hyttekjøp? Sjekk hyttevelgeren vår og finn din hytte på Sanderstølen.