DJI 0107

Salg av tomteområder

Sitter du på et ubrukt tomteområde i naturskjønne omgivelser og er interessert i å gjøre eiendommen om til et hytteparadis? Hyttelykke jakter aktivt på både ferdig regulerte og ikke regulerte tomteområder, for utvikling, prosjektering og salg til privatpersoner. Interessert i et samarbeid? Vi hører gjerne fra deg.

Bilde fra Sjekkliste for grunneiere
Salg av tomteområde

Sjekkliste for grunneiere

Å forvandle en ubrukt tomt til et attraktivt fritidsboligområde krever grundig planlegging og en helhetlig tilnærming. Dette er oversikten over nøkkelfaktorene som bør vurderes for å sørge for at eiendommen realiseres som et ettertraktet fritidsboligområde.

Les mer
Bilde fra Regulering av tomt: Fra plan til handling
Salg av tomteområde

Regulering av tomt: Fra plan til handling

En grundig forståelse og smidig navigering gjennom reguleringsprosessen er avgjørende for vellykket eiendomsutvikling. Her får du en oversikt over prosessen for å regulere en tomt.

Les mer
Bilde fra Selge tomt? Fra ubrukt eiendom til hytteparadis
Salg av tomteområde

Selge tomt? Fra ubrukt eiendom til hytteparadis

Har du en større tomt som du ikke helt vet hva du vil gjøre med? Kanskje du hadde noen planer en gang i tiden, eller at den har gått i arv i familien? Om den har kvaliteter som fin utsikt, lys, nærhet til vann eller lignende, kan den gjøres om til hyttefelt.

Les mer