Selge tomt? Fra ubrukt eiendom til hytteparadis

Har du en større tomt som du ikke helt vet hva du vil gjøre med? Kanskje du hadde noen planer en gang i tiden, eller at den har gått i arv i familien? Om den har kvaliteter som fin utsikt, lys, nærhet til vann eller lignende, kan den gjøres om til hyttefelt.

20200928 184140

Med et hyttefelt kommer også hyttefolk. Det er mennesker som ønsker et avbrekk fra livets anstrengelser i vakre omgivelser. Et sted hvor de kan puste ut og roe ned. Om din eiendom er på fjellet, ved sjøen eller en innsjø kan det være av interesse for hyttesøkende folke. Du kan derfor bidra til sjelefred og et hyggelig fellesskap på din tidligere tomt.

Trygg og smidig prosess

Vi skjønner godt at dette er en stor avgjørelse som må overveies nøye. Hyttelykke har lang erfaring og høy kompetanse innen boligutvikling med særskilt kompetanse fra fritidsboligmarkedet, så du er i trygge hender hos oss. Hyttelykke er en seriøs aktør som hjelper deg med alt fra befaring og skjønnsmessige vurderinger om tomten til papirarbeidet som må gjøres gjennom hele salgsprosessen.

Selge tomt? Vi er på jakt etter nye hyttefelt

Kvalitetshytter i ett med naturen

Hyttene til Hyttelykke har svært høy standard, hvor arkitektene tar inspirasjon fra naturen og omgivelsene til hyttene. De har jord-inspirerte farger både på utsiden og innsiden og har smarte løsninger og infrastruktur for en privat opplevelse – selv med gode hyttenaboer i nærheten. Hyttene fra Hyttelykke er moderne, men samtidig klassiske.

Realiser dine drømmer

Om du vil selge tomt for hytteutbyggelse lar du andre oppnå sin hyttedrøm, mot at du oppnår dine drømmer. Pengene for salget kan bidra til mer fritid, økonomisk uavhengighet eller kanskje du drømmer om en reise? Uansett hva du ønsker å bruke pengene til kan det realiseres ved å selge din eiendom.

Hyttelykke jakter aktivt på både ferdig regulerte og ikke regulerte tomteområder, for utvikling, prosjektering og salg til privatpersoner. Sitter du på gode tomteområder som du ønsker å realisere, hører vi gjerne fra deg for en uforpliktende prat!