Oppdag Branäs: Et ideelt sted for fjellhytte

Sverige er kjent for sin fantastiske natur, og fjellområdene er intet unntak. Uansett om du er en naturelsker, en skientusiast eller bare ønsker å nyte avslappende dager på hytta i vakre omgivelser, vil Branäs definitivt oppfylle dine forventninger.

Hyttefelt branas

Med sin nærhet til landegrensa, har Branäs har en ideell beliggenhet for nordmenn som ønsker å oppleve vintersport og hytteliv i Sverige. Populariteten øker blant nordmenn, og mange som har vurdert hytte på Trysil eller på Sjusjøen, har slått til med hyttekjøp i Sverige.

Hyttefeltet vårt i Branäs ligger omtrent 200 kilometer fra Oslo (ca. 100 km fra Trysil), noe som gjør det mulig å ta spontane helge- eller ferieturer uten å bruke for mye tid på reise.

Hyttelykke for hele familien

Branäs er kjent for sin vennlige atmosfære og er virkelig et flott reisemål for barnefamilier. Hele familien kan oppleve vintermoro, skape minner og nyte kvalitetstid sammen på hytta.

Hytte på Branäs

Med lang erfaring og over 150 nøkkelferdige hytter i Branäs, er Hyttelykke stolt av å bidra til å utvikle destinasjonen. I hyttefeltet vårt finner du Buen hytter, der flere av hyttemodellene er klassikere i fjellheimen.

Se utvalget av hytter på Branäs – og dersom du ikke finner den som passer dine behov, kan vi alltid skreddersy din drømmehytte.

Skianlegg i verdensklasse

Godt preparerte løyper, moderne heiser og snøsikre forhold gjør Branäs til et populært reisemål for skientusiaster. Faktisk har skianlegget hentet tittelen som Sveriges beste skianlegg for barnefamilier hele 13 ganger. Og det er lett å forstå hvorfor. Nybegynner eller erfaren skiløper – i dette vinterparadiset vil alle finne utfordrende bakker og morsomme nedfarter.

Skianlegg Branäs

Utendørsaktiviteter året rundt

I tillegg til skisport, kan du oppleve andre vinteraktiviteter som snøscootersafari, hundekjøring og isfiske. Men Branäs byr på gode opplevelser året rundt.

Utforsk den frodige naturen til fots eller på sykkel i en av utforløypene, nyt fiske i rolige fjellvann eller dra på soppsanking når fargene på løvtrærne skifter. Det er også muligheter for frisbeegolf, SUP og terrengløp i nærområdet.

Branäs en attraktiv destinasjon for nordmenn som ønsker å oppleve vintermagien utenfor Norges grenser. Kanskje finner også du drømmehytta her? Les mer om hyttene her, og prøv tomtvelgeren vår.