Kvalitetshytter til folk flest

Hyttelykke legger til rette for at du kan realisere drømmen om eget fristed på fjellet eller ved sjøen. Vi utvikler mellomstore hyttefelt på etablerte destinasjoner, med kvalitetshytter som skaper en behagelig atmosfære som kan nytes i mange år framover.

433354 80 002 redigert

Vi kombinerer lang erfaring og kompetanse fra tradisjonell boligutvikling, med spisskompetanse fra fritidsboligmarkedet. Vi ønsker at du skal være trygg på at du får ypperste kvalitet når du kjøper en nøkkelferdig hytte fra Hyttelykke. Kvaliteten på materialer i en hytte spiller en avgjørende rolle i både utseende og holdbarhet, og påvirker estetikk, komfort og vedlikeholdsbehov. Bli litt bedre kjent med hyttefeltene våre:

Breibuktlia i Risør

Hyttefeltet vårt i Risør har blitt utviklet med den nydelige sørlandsidyllen i fokus. Omgivelsene har inspirert fargepaletten, og har resultert i lun, lys og nordisk interiørstil. De store terrassedørene gjør uterommet til en naturlig del av hyttene, og lyser opp gulvet – lekker 3-stav hvitpigmentert eik. Veggene og taket har hvitmalt slettpanel som står i stil med sørlandsfølelsen.

Hyttene har gjennomgående gode løsninger. Fra boligens hjerte - den åpne kjøkkenløsningen med halvøy som byr på hyggelige sammenkomster mens du lager mat, til delikat bad med moderne løsninger, downlights og varmekabler.

Breibuktlia i Risør

Flere bilder, mer informasjon og ledige hytter finner du her.

Sanderstølen

Sandestølen er et eldorado for deg som både lengter etter eventyr og kvalitetstid med familien i vakker natur. Våre nøkkelferdige hytter plassbygges på høykvalitetstomter og kun materialer levert av anerkjente norske leverandører benyttes.

Vi har 8 standardhytter, men med mange flere valgmuligheter kan du få hytta tilpasset nøyaktig dine behov. Alle hyttene leveres med villmarkspanel og har en lun uteplass, der du kan nyte utsikten til den norske fjellheimen.

Sanderstølen hytter

På Sanderstølen har du muligheten til å velge akkurat den tomta og den hytta som passer best for deg og familien din. Sjekk ut tomtevelgeren vår og se ulike hyttemodellene for å finne drømmehytta.

Branäs i Sverige

Omtrent 200km fra Oslo ligger Branäs – en attraktiv skidestinasjon i Sverige. Vårt hyttefelt ligger i høyden og har vakker utsikt, gode solforhold og ski in-ski out mulighet. Hyttene blir levert av vår forhandler Buen hytter.

De er utformet og produsert for å tåle værhard natur, samtidig som de blir tilpasset dine behov og bruk. Med stor respekt for tidlige tiders form, funksjon og håndverk, er hyttene designet for å speile generasjonene før oss, og skape hyttelykke for de som kommer etter.

Vakker fjellhytte i Branäs

Sjekk ut hyttemodellene her – og finner du ikke din drømmehytte blant disse, kan vi alltid skreddersy hyttedrømmen din.