Oppdag gleden med hytte på fjellet

Norge, det vakre landet med sin majestetiske fjellrike og skjønne natur, byr på unike muligheter for de som er heldige nok til å ha en fjellhytte året rundt.

DJI 0060

Å ha hytte på fjellet er som å ha et fristed hvor du kan unnslippe den hektiske hverdagen og oppleve naturens mirakler på nært hold. Uansett årstid byr fjellet i Norge på en rekke fantastiske aktiviteter og en uovertruffen mulighet til å finne indre ro og harmoni.

Aktiviteter på fjellet for alle årstider

En av de største gledene ved å ha hytte på fjellet er det enorme utvalget av aktiviteter som er tilgjengelige året rundt. Uansett om du er en ivrig friluftsentusiast eller bare ønsker å nyte naturen i rolige omgivelser, er det noe for enhver smak.

Vinter

Om vinteren kan du stå på ski eller snowboard i noen av verdens beste skianlegg. De bratte fjellsidene og det snødekte landskapet danner en perfekt arena for adrenalinfylt moro i bakken. Og er du en av dem som foretrekker en mer avslappende opplevelse, kan langrenn være en ideell aktivitet for å utforske det vakre vinterlandskapet.

Branäs

Vår

Når våren kommer våkner naturen til liv, og fjellet blir et paradis for fotturer og terrengsykling. Utforsk stier som fører til spektakulære fossefall, fjellvann og vakre blomsterenger.

Sommer

Sommeren i fjellet er en tid for bading i klare fjellvann, fiske i innsjøer og elver, og utforsking av uberørte naturområder. Nyt lange dager med solskinn mens du går på turer i fjellene og oppdag de skjulte perlene som naturen har å tilby.

Høst

Høsten i fjellet er en magisk tid med fargerike løvtrær og fantastiske landskap. Gå på turer i det gylne lyset, plukk bær og sopp, eller ta del i jakt og opplev spenningen ved å finne det perfekte byttet.

Finn roen på hytta

En av de mest verdifulle aspektene ved å ha en hytte på fjellet er den uendelige muligheten til å finne ro og indre harmoni. Fjellet gir en naturlig terapi for sjelen og gir deg muligheten til å koble fra den travle hverdagen og komme i kontakt med deg selv og naturen. Ved å tilbringe tid i fjellet kan du oppleve stillheten og freden som bare kan oppnås her.

Hyttelykke på fjellet

Vårt populære hyttefelt, Sanderstølen, har en fantastisk beliggenhet sentralt på Golsfjellet. Herfra har du kort avstand til populære skidestinasjoner som blant annet Hemsedal, og alle gleder du får av å ha hytte på fjellet.

Hytte på fjell - Sanderstølen

Med kort avstand fra de fleste steder på Østlandet, kvalitet og svært konkurransedyktige priser på Sanderstølen, er dette et ideelt sted å realisere drømmen om en fritidsbolig på fjellet. Prøv vår hyttevelger og finn drømmehytta i dag.

Fjellhytte i Sverige

Kunne du tenkt deg å ha ditt eget fristed utenfor landegrensene, er Sverige også kjent for sin fantastiske natur – og fjellområdene er intet unntak. Med bølgende åser, frodige skoger, innsjøer og fjelltopper gir Sverige en naturskjønn opplevelse.

Vårt hyttefelt i Branäs ligger tre timer fra Oslo og er et paradis for utendørsaktiviteter. Med fjellet som bakteppe kan du stå på ski, snowboard, gå på fotturer, sykle, eller oppleve noe nytt. Uansett om du er en erfaren utendørsentusiast eller bare ønsker å prøve noen nye aktiviteter, vil Branäs i Sverige tilby et bredt spekter av muligheter. Se våre hytter på Branäs og les mer om destinasjonen i nabolandet vårt.