Et nært og tilgjengelig eldorado

For deg som drømmer om kvalitetstid sammen med familien i ny hytte på fjellet.
Sentralt i Norge, med kort reisevei til de fleste steder på østlandet.

Adresse

Sanderstølen, Golsfjellet, Nord-Aurdal kommune
Etablert hytteområde ved Sanderstølen Hotell

Status

Under utvikling og salg

Salgsstart

Januar 2019

Besøk nettsiden
P3 A1531

Nært og tilgjengelig høyfjell

Sentralt på fjellet mellom Fagernes og Gol ligger Sanderstølen – et nært og tilgjengelig høyfjell mindre enn tre timer fra Oslo. I tillegg til flotte skiløyper og sykkelstier rett utenfor hyttedøra, har man kort avstand til flere attraktive alpindestinasjoner som Hemsedal, Valdres, Gol og Storefjell.

Langrennsmulighetene er nærmest ubegrenset. Her er det bare å spenne på seg skiene og begi seg ut i det omfattende løypenettet. Og ønsker du en kort kveldstur har du lysløypa på fire kilometer rett utenfor døra. På sommerhalvåret byr området på et eldorado av muligheter for stisykling. Her er det milevis med godt merkede stier og veier.

Sanderstølen velger du selv den tomta og den kvalitetshytta som passer for deg og din familie. Dere kan velge mellom fem ulike hyttetyper. Det er allerede bygget mange hytter i området, og vi har flere visningshytter på stedet.

Sanderstølen Hotell

Som hytteeier har man også tilgang på en rekke fasiliteter ved Sanderstølen Hotell, som kun ligger et lite steinkast unna hyttene. Foruten bar, basseng og treningsrom finnes også badstue, skistall/smørerom og lekerom for de minste. Til Gol eller Fagernes sentrum, med dagligvarebutikker, Vinmonopol og et rikt handelstilbud, tar det cirka 25 minutter med bil.

Vi har flere spennende hyttefelt

Bilde fra Branäs

Branäs

Et skieldorado 20 mil nordøst for Oslo, i Sverige

Vis hyttefelt