Realiser hyttedrømmen
med oss i Branäs

Adresse

Hjorten 14
68060 Sysslebäck – Sverige

Status

Under utvikling

Salgsstart

Sommer 2019

Besøk nettsiden
Hero

Kort väg till långa åk!

Branäs i Sverige er et skieldorado 20 mil nordøst for Oslo og 10 mil sør for Trysil. Alpinanlegget består av 28 nedfarter og 20 heiser, og har alt fra svarte løyper til bakker for nybegynnere. Her har vi allerede bygget 100 hytter og har i dag tilgang på ytterligere 200 ferdig regulerte tomter. I tillegg jobbes det med omregulering av et nytt område. Vi har flere visningshytter på stedet, så her kan du selv se og oppleve hva vi har å by på.

Her kan du spenne på deg langrennsskiene ved hytteveggen og nyte nypreparerte spor og lysløype på stedet. I umiddelbar nærhet er også Langberget med fantastisk langrennsterreng, samt helårs skitunnel i Torsby for de aller ivrigste. En annen populær vinteraktivitet er skuterkjøring, som lar deg oppleve villmarken på en spennende måte.

De flest fasiliteter i gangavstand

Branäs er en naturskjønn helårsdestinasjon som inviterer til aktivitet og rekreasjon også utenfor vintersesongen. Området byr på variert turterreng med stier og sykkelmuligheter, samt fine badeplasser og muligheter for kanopadling. Her er det dessuten flotte fiskevann og med mye fisk. Klaraelven byr blant annet på godt laksefiske.

Vi har flere spennende hyttefelt

Bilde fra Sanderstølen

Sanderstølen

Nært og tilgjengelig, under 3 timer fra Oslo. På Golsfjellet

Vis hyttefelt